19:00

Nittorps IK

Referat: Toarpsalliansen G - Nittorps IK

Toarpsaliansen J - Nittorp J 2-3
Det finns förluster och det finns riktigt sura förluster. Den här var av det senare slaget. Vi tar över matchen allt mer och tar ledningen genom Elin R i mitten av första halvlek, tyvärr är vi inte riktigt på tårna utan låter Nittorp kvittera strax innan paus. I andra halvlek tar vi åter tag i taktpinnen och det dröjer inte länge innan Elin R åter igen håller sig framme och ger oss ledningen. Efter det är det spel mot ett mål och det är en gåta att vi inte kan punktera matchen där. Det var det där med avsluten igen. Sista 5 minuterna lyckas Nittorp ta sig ur vårat grepp och kämpa till sig några hörnor (tror vi hade mellan 700-800 hörnor ;) ) Och på 2!! av dessa lyckas vi nicka in bollen i eget mål. Sällan har jag sett så skamsna ledare som Nittorps när de kom och bad om ursäkt för "stölden".
Mycket fin kämpainsats och stundtals mycket fint spel. framförallt med tanke på att många fick spela på för dom ovana platser. Ett litet extra plus för de fyra duktiga -03 tjejer som lyfte vårat lag

sön 18 jun 2017, 17:00 Nittorps IK - Toarpsalliansen G 3 - 3
ons 6 sep 2017, 19:00 Toarpsalliansen G - Nittorps IK 1 - 3